3 Mayıs 2009 Pazar

2009 Blog Odulleri


Madde Bağımlısı ödül alırken (Fotograf: Sunipeyk)

Elma+alt+shift ödül alırken (Fotograf: Sunipeyk)

Sıcağı sıcağına yazayım yoksa ya detayları atlayacağım ya da üşenip yazmaktan vaz geçeceğim. Dün (evet sanırım dündü, artık uyku düzensizliğim had safhaya ulaştığından zaman kavramını çok farklı algılamaya başladım) BÖ! 2009 Blog ödülleri, ödül töreni vardı. Mesleğimle ilgili herhangi bir ödülü almak için bu kadar heyecanlanmamıştım doğrusu.

Yarışma süreci hayli zorlu geçmişti. Henüz çok yeni bir blog olmamıza rağmen, yılların iddialı bloglarıyla yarışmaya kalkışmıştık, boyumuza posumuza bakmadan. Doğrusu çok da keyifliydi bu kadar iyi bloglarla yarışmak ve böyle bir 1. elde edebilmek. Madde Bağımlısı ilk ulusal başarısını aramızda bazı hainler olmasına rağmen kazanmış oldu böylece. :)

Tören sırasında, Friend Feed'den hergün sohbet edip, ne zaman nereye gittiğini, hangi gün kendisini nasıl hissettiğini, neleri sevip, nelere kızdığını bildiğim, artık neredeyse yanı başımdaki arkadaşlarım kadar tanıdığım duygusuna kapıldığım insanlarla gör-üştüm. Bu hala biraz garip gelse de artık alışıyorum sanırım. Devletşah ve eşi Barış Özcan, Yusuf Ozan Taşdemir, Uğur Özmen, Davut Topcan, Murat Kahraman, Tunahan E. Bilgin (rbwr) bu tören sırasında ilk kez fiziksel varlıklarını görerek sohbet etme fırsatı yakaladıklarımdı. Tunç Kılıç, Ömer Enis Şen, Süleyman Sönmez, Onur Yüksel, Özgür Poyrazoğlu ve dünya tatlısı kızı Zeynep, Fatih Taşkıran yine maceralarını takip edip varlıklarına şahit olduklarımdı. tabi Elma'nın Tolga Güleç'iyle de tanışmış olduk bu arada. Sunipeyk, Gülnur- Çağatay Öztürk çifti, Burak Dönertaş, Elifile görüşebildiklerimdi. (ismini unuttuklarım olduysa affola, uykusuzluğuma veriniz rica ederim)

Aygül ve Yalçın'la da aylar sonra görüşebildik. Bigu'dan tanıdığım, fotoğraflarını beğendiğim Selj'in kamerasının önüne geçme fırsatı da bulmuş olduk :).

Tören hayli hareketli geçti doğrusu, Eray Endeş, Burcu Şensoy ve BÖ! ekibine birkez de buradan teşekkür ederim. Harika bir organizasyon gerçekleştirdiler.

Törenden sonra kalabalık bir grup halinde yemeğe gittik. Ve masamız (en azından bizim taraftaki bölümü) kuzu şiş tercih etti. Yemek boyunca Devletşah ve Barış Özcan'la sohbet ettik. Masa bizim katılımızla hayli büyüdüğünden diğer ucuna yetişmemiz mümkün olmadı. Burcu'yla ayaküstü harika bir proje fikri geliştirdik. Önümüzdeki dönem web tasarımı ve interaktif grafik tasarım dersi alacak öğrencilerin işi bir kademe daha güçleşecek ve keyiflenecek elbette. Her ne kadar bu güzel haberi Deniz'e (Edincik) yetiştirip sataşma eylemim sonucu yere kapaklanan ben olduysam da hala pişman değilim kendisiyle uğraştığım için :))

Yemekten sonra gecenin kalanı için program yapıldı. Fırat, Kasım ve Tolga tekrar buluşmak üzere bizden ayrıldılar. Uğur hoca bütün centilmenliğiyle benim olmayan yön duyguma rağmen Fırın sokaktaki evi buldu bu sayede çantamı alıp, Deniz ve Zeyneple birlikte diğerlerine katılmak üzere yola çıktık. Uğur Özmen'e bir kez daha teşekkür ederim. Gecenin kalanını, Aygül-Yalçın, Selçuk, Halime-Fırat, Deniz, Zeynep ve Kasım'la Reasurance'da rock çalan tek barda mütemadiyen dans ederek geçirdik. Illustrasyonlarını büyük keyifle takip ettiğim, Halime Keskin'le de böylece tanışmış olduk ki kendisi aynı zamanda Fırat'ın da eşi. 38 saatin üstündeki uykusuzluk (arada 3 saat trende, 2 saat evde uyumuştum), yol yorgunluğu ve koşturmacaya rağmen çok keyifli bir geceyle 2009 Blog Ödüllerini geride bıraktık...






Yalçının öyle durması sizi aldatmasın gecenin videoları elimde :)


Hiç yorum yok: